"

Internett, og internettmarkedsføring, er et sentralt punkt for de fleste bedrifter i Norge i dag. Utfordringen er at denne verden utvikler og forandrer seg i en voldsom fart. Vi i Rett Media AS er erfarne rådgivere med mange års erfaring innenfor bransjen, og vi ønsker å hjelpe akkurat deg med å velge de beste og mest strategiske grepene for din bedrift.

Mediehåndteringen kan by på en utfordring for de aller fleste i en allerede hektisk hverdag. Det finnes mange ulike aktører som ønsker å tilby sine tjenester på nettet, noen bra og noen mindre bra. Rett Media AS kan sammen med deg finne de beste løsningene og forhandle frem den beste prisen på tjenesten du ønsker.

Vårt utgangspunkt er alltid en analyse av nettstedet til den enkelte. Hvor kommer trafikken fra? Hvor stor er konverteringsraten? Hva selger? Hvordan konvertere et besøk til et potensielt salg? Dette er de sentrale spørsmålene man bør stille seg, og finne svaret på, når man markedsfører nettsiden sin. En webanalyse, med en grundig gjennomgang, kan gi gode svar på hva som faktisk fungere for din bedrift. Det er en unik mulighet til å måle og dokumentere effekten av markedsføringen.

Rett Media AS kan bistå din bedrift med følgende:

  • Få installert Google analytics på nettstedet.
  • Grundig analyse av nettstedet.
  • Markedsplan – i den grad man ønsker en reell diskusjonspartner.
  • Din stemme mot annonseselgerne, du ”slipper” å bruke tiden din.
  • Forhandle frem best mulig pris hos de leverandørene man velger i markedsplanen.
  • Kundekonsulenter/rådgiver som er der for deg 24/7

Så er du litt lei av og ikke ha fullstendig oversikt, eller har tatt noen ”magefølelse” avgjørelser du ikke er like fornøyd med, kan Rett Media AS definitivt hjelpe deg. Ønsker du å bruke markedsbudsjettet ditt på best mulig måte for din bedrift, er Rett Media AS bare en telefon unna.